fbpx

Daar is meneer Hap!

Sinds juni 2020 is hij officieel in Leiden te vinden: Meneer Hap! Maar waar komt deze meneer vandaan, en wat is hij van plan? Je leest hier alles over het begin van onze nieuwe maaltijdservice.

Het idee voor Meneer Hap begon jaren terug in het hoofd van Ruben Cornelissen en Jerry Chen, eigenaren van eetcafé de Binnentuin in Leiden. Wij merkten dat iedereen in onze omgeving alsmaar drukker en drukker werd, en dat fatsoenlijk eten een van de dingen was die daaronder te lijden had. Ook al hechten we allemaal belang aan goede voeding en vinden we koken misschien zelfs leuk. Maar zeg nou zelf, heb jij altijd zin om na een hele dag werken nog te moeten bedenken wat je gaat eten? En vervolgens naar de winkel te gaan? En dan nog eens te gaan koken? Opeens wordt het dan wel erg verleidelijk om eten te laten bezorgen. En daar is op zich niks mis mee natuurlijk, maar over het algemeen zijn bezorgmaaltijden niet de meest gezonde maaltijden...

Enter Meneer Hap! Het idee van Meneer Hap is dat je via ons toch nog gewoon een goede maaltijd krijgt, en dat je echt een beetje het gevoel krijgt dan een bekende van je voor je gekookt heeft. Eten dat speciaal voor jou met aandacht gemaakt is, van goede ingrediënten, en vervolgens vriendelijk wordt thuisbezorgd.

In dit blog zullen wij de komende tijd wat verhalen delen over het reilen en zeilen van onze maaltijdservice, afgewisseld met recepten en handige kooktechnieken. De blogs zullen ook voorbij komen in onze nieuwsbrief, dus als je wilt dan kun je je daar ook op abonneren onderaan onze homepage. Via die nieuwsbrief houden we je ook op de hoogte van onze nieuwe maaltijden en van bijvoorbeeld speciale winacties die we organiseren.

En tot slot: de naam Meneer Hap? Zo heette de eerste knuffel van Ruben's oudste dochter 🙂

Groeten!

Ruben & Jerry