fbpx

Wij zijn meneer Hap…

… en we koken graag voor jou!

Meneer Hap kookt gezonde bezorgmaaltijden. Wij bieden elke dag een divers menu voor een eerlijke prijs. Bij Meneer Hap komt de hele wereldkeuken aan bod en worden alle gerechten bereid met verse ingrediënten.

Meneer Hap is in 2016 opgericht door Ruben & Jerry en is ontstaan vanuit onze passie voor koken en onze overtuiging dat gezond eten dagelijks toegankelijk moet zijn voor iedereen.

Al hongerig geworden? Bestel hier!

Op dit moment bezorgt Meneer Hap alleen in de Gemeente Leiden.

 

Onze maatregelen i.v.m. het coronavirus

Onze medewerkers

Veiligheid staat voorop. Wij volgen daarom de richtlijnen van het RIVM bij koken en bezorgen van jouw maaltijden. Al onze medewerkers zijn geïnstrueerd om bij verkoudheidsklachten (hoesten, keelpijn) of koorts thuis te blijven.

Onze keuken

Hygiëne is op dit moment extra belangrijk. Onze keuken voldoet aan alle richtlijnen en we besteden altijd veel aandacht aan hygiëne, maar logischerwijs is dit iets waar we ons in deze tijd nog extra van bewust zijn en meer tijd aan besteden.

Onze bezorging

We bezorgen tot je voordeur, maar wel met afstand. Hoe werkt dat? Onze bezorgers hebben de instructie gekregen om afstand te houden en in geen geval naar binnen te komen. We zetten het eten neer bij de voordeur en bellen aan. Vervolgens doen we 3 stappen terug en laten jou zelf de tas met eten pakken.